• Vad kostar det?

Det finns en rad olika utbildningar på Walking Talking Academy, några är gratis och andra kostar. Priset beror på omfattningen av utbildningen och om du får personligt feedback.

  • Får jag ett diplom eller certifikat?

Ja, när du har avslutat en utbildning och fått godkänt på alla frågor och inlämningsuppgifter får du ett certifikat. 

  • Är det heltid eller deltid?

Du bestämmer själv takten på din utbildning. Några utbildningar har du tillgång till en begränsad tid och du behöver avsluta innan sista dagen. Information om detta finns på varje enskild utbildning.

  • Är det någon begränsning på hur många gånger jag kan göra en kurs?

Ja, du har bara ett försök att bli godkänd och kan inte göra om hela utbildningen. Men du kan ofta göra flera försök på både quizar och inlämningsuppgifter under utbildningens gång.

  • Hur lång tid tar utbildningen?

De olika utbildningarna tar olika lång tid beroende hur du arbetar med dem. Det finns kunskap du behöver ta till dig och det finns personliga processer med reflektion och träning du behöver ta dig igenom. En ungefärlig information om tidåtgång finns som information på varje utbildning.

  • Hur är utbildningarna strukturerade?

Det är lite olika på olika, men det är ofta en modul med lektioner, quizar och ibland en inlämningsuppgift. 

  • Kan jag få hjälp eller ställa frågor under utbildningen?

Ja, det går fint att ställa frågor under utbildningen, det kan du göra direkt på din utbildningssida. Det kan ta upp till tre arbetsdagar att få svar.

Om du har en generell fråga som inte har direkt med utbildningen att göra kan du kontakta oss på e-postadress campus@walkingtalking.com vi svarar på mejlen helgfri måndag – torsdag kl. 9.00-12.00. 

en_GBEnglish (UK)
Scroll to Top